Oldalak

2010. augusztus 23., hétfő

Elmegyek, elmegyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek...

...hosszú útra megyek :) 4 napos szakmai gyakorlatra Taliándörögdre. Falukutatni. Holnap indulok és nagyon sok meló itthagyni négy férfit parlagon...khm...vannak kétségeim, de mindegy. A cápatámadásoknak is vannak túlélői...A kutatásosdit nagyon várom. És ha minden jól megy, még este fel tudom tenni az egyik kedvenc salátámat, a céklás krumplisalátát, ami nemcsak a színével, hanem az ízével is hódít és aminek az alapanyaga a világ legprofibb őstermelőjétől származik, a szomszéd Tilda nénitől :) Igen, nekem ilyen mákom van :) Szóval igyekezni fogok. De ha mégsem sikerülne, akkor 4 nap múlva mindenképpen megteszem!!!! Tudom mindig ígérek valamit, de a nagycsalád útjai kifürkészhetetlenek :)

2 megjegyzés:

  1. mit is mondhatnék, jó murit neked! Ne aggódj, az összes fiú túl fogja élni, még lehet meglepit is kapsz a végén! Pihenj egyet, szolgáljon épülésedre e pár nap!! Mi szombaton jöttünk haza, szerencsédre nem csengettem be hozzátok mikor elindultunk, meg hazaértünk, az egyik túl korán, a másik túl későn lett volna :)))

    VálaszTörlés
  2. elég ha annyit mondok, hogy Lázár tegnap indított egy fosóshányóssal? :))))))))) szó szerint Lacira marad a sz...ros vége a dolognak...
    ne dumálj, inkább csengettél volna, nálunk sosincs túl korán és sosincs elég későn :)

    VálaszTörlés