Oldalak

2011. augusztus 28., vasárnap

Megjegyzés küldése

Kedves Bloggertársak!

Tapasztaltatok már olyat, hogy a blogotokba való belépéskor az irányítópultnál még érzékel és enged is új posztot írni, de amint megjegyzésre akarnék válaszolni, névtelenként könyvel el (köszi :)) és utána, mikor a szóellenőrzés után elküldöm, kiírja, hogy én nem vagyok jogosult ide megjegyzést írni? Ergo a saját blogbejegyzésemhez nem tudok hozzászólni. Se-gít-ség :)))

5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon bosszantó. Igen, nálam is volt/van ilyen. Én azt szoktam csinálni, hogy többször ( 3-4-szer is) megpróbálom elküldeni a bejegyzést. Néha sikerül, de leginkább nem. Ilyenkor névtelenként írok saját blogomba, de a szöveg végére odaírom a nevemet. Nálam nem csak a saját blogomnál fordul elő, ha másoknál akarok bejegyést hagyni, akkor is sokszor fennáll ez a lehetetlen állapot. Sokszor ezért is megy el a kedvem a kommenteléstől.
    (Nálad most éppen sikerült)

    VálaszTörlés
  2. Pontosan ugyanezek a tünetek, amiket Nea is leírt. Nekem néha segít, ha böngészőt váltok. Szóval csak kitartás...

    VálaszTörlés
  3. Kedves Igorka! Az általad említett probléma nálam már hónapok óta fennáll. Egyébként explorert használok, de letöltöttem a mozillát, és ha bejegyzést írok mozillán jövök, de exploreren nézem a blogokat. kisssé bonyolult de a mozillát nem bírom megszokni. menetkozben változik a dolog mert van ahol mindig tudok sajátnéven kommentelni, máskor meg nem. valszeg tökéletes sosem lesz. Andicsek körül a világ

    VálaszTörlés
  4. köszönöm a hozzászólásokat :) és most teszek is egy próbát, bár tegnap mozzillával és explorerrel sem sikerült, de most hátha :)

    VálaszTörlés
  5. ÉS IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :)))))))))))))))))))

    VálaszTörlés